Programa de foment de la producció agroalimentària ecològica 2015

Amb l’objectiu principal de quantificar el coneixement i els hàbits de consum d’aliments ecològics dels consumidors catalans i mesurar-ne l’evolució, s’ha realitzat la cinquena onada del Baròmetre de percepció i consum dels aliments ecològics, enquesta inclosa dins del Programa de foment de la producció agroalimentària ecològica 2015 – 2020, que el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, mitjançant la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia, ha realitzat en conveni amb el Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) de la Generalitat de Catalunya.

L’estudi, igual que en els anys precedents, s’ha portat a terme en dues fases: en primer lloc, s’han realitzat 1.200 entrevistes a població general resident a Catalunya. En una segona fase, s’han completat 400 entrevistes a compradors exclusius de la llar amb la finalitat de tenir mostra suficient d’aquest target i extreure’n resultats concloents. Els resultats s’han ponderat segons el sexe, l’edat i la distribució provincial de la població de Catalunya.

Baròmetre 2015 (versió completa)

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca