Pastura SCP és una explotació de vaques de cria de carn de raça Limousine que està situada a Lles de Cerdanya, a 1.700 metros d’alçada. La quarta generació està al cap davant d’aquest negoci familiar que poc a poc va anar creixent i actualitzant-se fins arribar a entrar al món de la ramaderia ecològica.

Els animals de Pastura es troben en un regim extensiu, durant vuit mesos a l’any viuen de les pastures de prat natural. Els quatre mesos restants, s’alimenten del menjar recollit durant la collita d’estiu de la mateixa finca.

Actualment, el 90% de la reproducció d’aquesta explotació va destinada únicament a recria ecològica i l’altre 10%, es ven a productors ecològics per acabar de fer l’engreix i portar-los a la venda.

A curt termini, esta previst disminuir la venda per reproducció i augmentar l’engreix en la pròpia explotació, per tal d’arribar a tancar el cercle comercial de manera interna.

A més, estem llançant el nou projecte de traçabilitat per al consumidor final. Aquest projecte consisteix en que el consumidor final pot escollir el producte personalment i podrà saber en qualsevol moment el procés, trajectòria i de l’animal per tal de transmetre transparència i generar satisfacció en el coneixement de la compra final.

Vedella ecològica, alta muntanya

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca